Liten Tass 

Hundkläder och sy-själv-mönster sedan 2006

Välkomna 

Under 2019/20 är leveranstiderna på varor som sys upp något längre, då jag studerar på heltid vid sidan om e-butiken. Jag ber om ursäkt för detta.
I kategorin REA hittar ni varor som är färdigsydda eller inköpta och kan levereras omgående.
Dessutom till förmånliga priser. 
Sy-själv-mönster kommer också skickas så snabbt som möjligt.

Om ni har frågor eller önskemål får ni gärna kontakta mig via mail: litentass@hotmail.com
eller över Facebook: Liten Tass


Hundoveraller

Jag syr hundoveraller i fleece, jersey och sweatshirt tyger av högsta kvalitè. Jag syr i storlek från 20 cm i rygglängd upp till ca 43 cm i rygglängd. Med eller utan reflex på benen. Jag syr nästan alla overaller efter det att beställningen är lagd. Det innebär att du själv kan påverka det färdiga plagget med finjusteringar efter egen smak och tycke tex luva istället för fleecepolo, längre/kortare ben etc.
P.g.a. tidbrist (studerar) hinner jag inte med allt för avvikande/avancerad sömnnad just nu, men fråga gärna så fixar jag efter tid & förmåga :)

Sy-själv-mönster

Att sy sina hundkläder själv är både roligt och ekonomiskt. Jag har ritat hundkläder, främst overaller och täcken från 20 cm upp till amstaff i storlek. Dessa finns till försäljning här i butiken. De är lätta att följa och ritade för att passa både nybörjare och de med mer sömnadsvana. 

Handstickade tröjor

Spana gärna in vårt stora utbud av handstickade tröjor. Tröjorna stickas av min mormor och finns i storlek från 17 cm upp till ca 45 cm i rygglängd. 
Utbudet varierar då hon endast stickar i förhand och inte tar beställningar.


Måttsydda skvättskydd

Skvättskydd är ett bra alternativ för hanhundar som revirmarkerar innomhus. Revirmarkering är ett vanligt problem för många småhundsägare. Ett skvättskydd kan hjälpa till t.ex. när man är borta, i löptider eller i husvagnen. Givetvis är det  aldrig ett substitut för att gå ut eller torrträning, bör användas med sunt förnuft.

Mjuka tikskydd

Jag syr mjuka tikskydd i sweatshirt. Inga resårband eller kardborrband direkt mot huden. Sys i storlek XS-M. Finns även sy-själv-mönster upp till och med storlek L.

Frågor?